Hesto

Weidebouwmachines

Weidesleep en andere weidebouwmachines

Wanneer je op zoek bent naar machines voor de weidebouw zoals een maaier, hark of weidesleep in Gelderland, zit je bij Handelsonderneming Henk Stam helemaal goed. Ons uitgebreide en wisselende assortiment bevat voor iedere wens en ieder budget wel een passende machine. Bij ons zijn kwaliteit en een persoonlijke service de norm!

Assortiment van kwaliteit

Of je nu op zoek bent naar harken, klepelmaaiers, schudders of weideslepen: wij hebben ongetwijfeld een passend product voor je. In ons aanbod tref je zowel nieuwe als tweedehands tuin- en landbouwmachines voor de weidebouw aan. Met ons oog voor kwaliteit en ons hart voor persoonlijke service zorgen we er graag voor dat jij met de beste machines voor jouw werkzaamheden eindigt.

Ook voor verkoop en verhuur

Regelmatig hebben wij niet alleen machines voor weidebouw te koop, maar ook te huur! Perfect wanneer je slechts eenmalig of voor een kleinere klus een machine nodig hebt. Beschik je over een landbouw- of tuinbouwmachine waar je vanaf wilt? Bespreek de mogelijkheden voor verkoop of inruil door contact met ons op te nemen. We staan je met genoegen te woord en geven je een eerlijke prijs voor jouw product.

Neem gerust contact op met Handelsonderneming Henk Stam. We beantwoorden met plezier jouw vragen. Vanuit Afferden staan wij voor je klaar.

Heeft u een vraag

Aarzel niet en neem contact met ons op!

Chat openen
Hallo,
Heeft u een vraag? Stel hem via WhatsApp!