Hesto

Leveringsprogramma

Landbouwmachines kopen, huren en verkopen in Gelderland

Welkom bij Handelsonderneming Henk Stam, jouw adres voor tuinbouwmachines en landbouwmachines in Gelderland. Wij doen aan zowel inkoop als verkoop van dergelijke machines en zijn dealer van diverse merken. Met onze persoonlijke aanpak en uitstekende service staan we graag voor je klaar om jou de beste machines te verstrekken. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt.

Ons machine-aanbod

Handelsonderneming Henk Stam biedt eenieder in de agrarische sector landbouwmachines en tuinbouwmachines van hoge kwaliteit te koop én te huur aan. Ons assortiment bestaat uit machines van Evers, Zagroda, Zocon en Kemp. Zo hebben wij passende en hoogwaardige producten voor:

  • Grondwerken
  • Wegen- en bermonderhoud
  • Weidebouw

Tevens verkopen wij diverse aanbouwdelen, zoals balenklemmen en grondbakken. Omdat wij nieuwe en tweedehands machines verkopen, is ons aanbod bovendien erg wisselend. Kom daarom zeker regelmatig terug om het vernieuwde assortiment te bekijken of neem contact met ons op bij specifieke wensen.

Verkoop en verhuur

Naast inkoop van landbouwmachines kun je eveneens bij ons terecht voor de verkoop van landbouwmachines en voor machineverhuur in Gelderland. We nemen jouw oude machines graag tegen een eerlijke prijs van je over. Inruil gaat in overleg. Bekijk gerust onze gevraagd-pagina om te zien naar wat voor machines wij op zoek zijn.

Service staat bij Handelsonderneming Henk Stam uit Afferden altijd voorop. We helpen je op alle gebieden en kunnen na aanschaf indien nodig ook reparaties voor je uitvoeren. Zoek jouw landbouwmachines uit in ons aanbod en wees verzekerd van de beste kwaliteit en service! Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen 

Heeft u een vraag

Aarzel niet en neem contact met ons op!

Chat openen
Hallo,
Heeft u een vraag? Stel hem via WhatsApp!