Hesto

Aanbouwdelen

Balenklem, volumebak en andere aanbouwdelen

Voor de beste mestgrijper, voorladebak en balenklem in Gelderland moet je bij Handelsonderneming Henk Stam zijn. Wij bieden je machines en aanbouwdelen van hoge kwaliteit tegen eerlijke prijzen. Iedereen uit de agrarische sector kan bij ons rekenen op een persoonlijke benadering en hoogwaardige producten. Zo zet je je werkzaamheden binnen de kortste keren op vlotte wijze voort.

Onze machinedelen

Natuurlijk kun je bij Handelsonderneming Henk Stam terecht voor nieuwe en tweedehands landbouwmachines van hoge kwaliteit. Echter kan het zo zijn dat je al in het bezit bent van je eigen machine, maar dat je hier aanbouwdelen voor nodig hebt. Ook dan zijn wij jouw specialist. Bij ons kun je terecht voor onder meer:

  • Balenklemmen
  • Balentransport- en balengaffels
  • Grond-, voorlader-, pelicaan- en volumebakken
  • Mestrieken, -vorken en -klemmen
  • Silagegrijpers
  • Stroprikkers

We bieden je zowel nieuwe als tweedehands machines van onder andere topmerken als Zocon, Zagroda en KEMP. Met elke wens en ieder budget kun je bij ons ongetwijfeld een product van de hoogste kwaliteit vinden. Bekijk ons assortiment!

Persoonlijke service

Onze handelsonderneming is jou graag zo goed mogelijk van dienst. Een persoonlijke service staat hoog in het vaandel. We nemen alle tijd om je vragen te beantwoorden en de juiste machines en/of onderdelen voor jouw werkzaamheden uit te zoeken. Je kunt ons aanbod online bekijken maar bent eveneens van harte welkom bij ons in Afferden te Gelderland.

Heb je nog vragen over onze producten en service of wil je de mogelijkheden bespreken? Neem gerust contact op!

Heeft u een vraag

Aarzel niet en neem contact met ons op!

Chat openen
Hallo,
Heeft u een vraag? Stel hem via WhatsApp!